Для приготування пирога з крабовими паличками підготуйте продукти за списком:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТісто листкове - 300 г | ||
Крабові палички – 250 г | ||
Сир твердий - 50 г | ||
Яйця – 3 шт. | ||
Кріп свіжий - кілька гілочок | ||
Майонез - 2-3 ст. л. | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком |
Крабові палички та тісто попередньо розморозьте, звільніть від упаковки. 2 яйця залийте у каструлі водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Потім остудіть у холодній воді.
Сир натріть на великій тертці.
Яйця очистіть від шкаралупи, натріть на тертці.
Наріжте дрібно свіжий кріп.
Увімкніть духовку на 190 градусів для попереднього розігріву.
Розкладіть на деко папір для випікання. Розкотіть тісто. За потреби злегка присипте папір борошном.
По краях наріжте тісто косими смужками завширшки 2 сантиметри.
На середину тіста викладіть начинку.
Зверху та знизу закрийте начинку тістом і почніть заплітати верх пирога косими смужками тіста у вигляді кіски.
Збийте яйце і за допомогою силіконового пензлика змастіть пиріг.
Випікайте листковий пиріг з крабовими паличками в розігрітій до 190 градусів духовці 25 хвилин.
Готовий пиріг з листкового тіста з крабовими паличками остудіть і потім нарізайте на порції.
Читайте також:
Ситно, апетитно та багато: рецепт українського пирога з м'ясом, помідорами та сиром
І на Новий рік, і на Різдво: рецепт найніжнішої свинини, запеченої з яблуками та гірчичним соусом
Дві тарілки з'їдаються так: рецепт ситного німецького супу з квашеною капустою та свининою
Зазвичай її з'їдають першого ж дня: рецепт домашньої курячої ковбаси з сиром та свининою.