Це той випадок, коли буквально з трьох рухів виходить ресторанний результат: хрустке тісто з насінням, соковита соковита начинка з тунця і сирного сиру, свіжий огірок для контрасту і крапля бальзаміка для глибини смаку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТакий киш можна подати і теплим, і охолодженим він однаково хороший.
Що знадобиться
Для тесту:
- Борошно - 210 г
- Вершкове масло - 120 г
- Яйце - 1 шт.
- Крижана вода - 3 ст. л.
- Сіль - щіпка
- Гарбузове насіння
- Кунжут
- Яєчний жовток для змащування
Для начинки:
- Тунець (у власному соку або оливковій олії) - 420 г
- Червона цибуля - 1 шт.
- Сирний сир - 200 г
- Свіжий огірок – 1 шт.
- Цедра лимона
- Сіль, чорний перець
- Бальзамічний соус
Як готувати - просто і швидко
-
Замішуємо основу. Змішайте борошно, холодну олію, яйце, воду і дрібку солі. Зберіть у кульку і приберіть остудитись на 30 хвилин.
-
Готуємо начинку. Розімніть тунця, з'єднайте з сирним сиром, додайте лимонну цедру та чорний перець. Цибулю дрібно наріжте.
Кіш з тунцем, кадр з відео -
Запікаємо корж. Розкотіть тісто, покладіть у форму, змастіть жовтком і посипте насінням. Запікайте до золотистості.
-
Збираємо киш. Готову основу акуратно переверніть (це дає хрускіт!), Викладіть шар тунця з сиром, додайте свіжий огірок і червону цибулю, посипте кунжутом і полийте бальзамічним соусом.
Читайте також:
Гарячі трикутники з шинкою за 15 хвилин: рятувальний сніданок для тих, хто завжди поспішає.
Рецепт салату "Манон" з куркою та огірками: коли просто - значить по-святковому.