Святковий стіл можна прикрасити яскравим та легким салатом лише за п'ять хвилин. Він свіжий, барвистий та смачний, а головне – без зайвого майонезу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТакий салат виглядає ефектно і не вимагає довгої підготовки, тому його можна приготувати навіть в останній момент, коли гості вже на порозі.
Інгредієнти:
- Білокочанна капуста - 250 г
- Болгарський перець – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Крабові палички – 5 шт.
- Ковбаса (варена або копчена) - 80 г
- Часник - 2 зубчики
- Консервована кукурудза – 5 ст. ложок
- Сіль - за смаком
- Заправка: сметана + трохи майонезу (за бажанням)
Спосіб приготування:
-
Капусту тонко нашинкуйте.
-
Болгарський перець наріжте смужками, моркву натріть на великій тертці.
-
Крабові палички та ковбасу наріжте акуратними брусочками.
-
У салатнику з'єднайте капусту, перець, моркву, кукурудзу та часник. Посолити.
-
Заправте сметаною з невеликим додаванням майонезу та обережно перемішайте.
Салат без майонезу, кадр з відео
Салат готовий до подачі. Порада: загорніть готову масу в лаваш, попередньо намазаний вершковим сиром - вийде симпатична рулет-закуска. Зручна та цікава подача!
Читайте також:
Готуємо соковиту та хрумку квашену капусту на зиму – смачний рецепт без оцту та цукру.
Картопляна хмара з індичкою: рецепт страви, яка змусить забути про дієти та нудні вечері.