Якщо душа просить чогось затишного, але не солодкого, забудьте про класичні сирники. Ці картопляні сирники з розплавленою моцарелою всередині — наче смажене пюре із сюрпризом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяХрумка скоринка, ніжна середина і тягучий сир, який спокусливо тягнеться при кожному укусі.
Вам знадобиться:
- Картопля - 3 штуки
- Борошно - 4 столові ложки
- Моцарела — 50–70 г
- Сіль - за смаком
- (за бажанням - щіпка чорного перцю або сушений часник для аромату)
Як готувати:
-
Відварюємо картоплю до м'якості і розминаємо в пюре. Додаємо сіль, борошно і перемішуємо - маса повинна вийти щільною і податливою.
-
Беремо трохи тіста, формуємо коржик, кладемо в центр шматочок моцарелли і защипуємо краї, надаючи форму невеликої кульки або котлетки.
Картопляні сирники, кадр з відео -
Обсмажуємо на сковороді з краплею олії на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Подавати краще відразу — щоб сир усередині був гарячим і тягнувся, як у рекламі. Відмінно поєднується з соусом зі сметани та зелені або гострим томатним дипом.
Читайте також:
Плов із куркою, який з'їдають до останньої ложки: рецепт, як у найкращих узбецьких ресторанах.
Рецепт білої риби з помідорами, яка виходить як у ресторані, так і вдома.