Якщо ви думали, що курячі гомілки - це нудно, поспішаємо вас переконати! Наші курячі чупси – це справжня гастрономічна бомба: хрумкий бекон, ароматні спеції, ніжне м'ясо та соус, який змушує просити добавки.

Готується це диво простіше, ніж здається, а результат – wow ефект гарантований.

Курячі чупси, кадр з відео
Курячі чупси, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Курячі гомілки
  • Бекон
  • Паприка
  • Улюблені спеції (чорний перець, хмелі-сунелі, приправа для м'яса, сіль)
  • Соус барбекю
  • Кетчуп
  • Мед
  • Авокадо
  • Сирний сир
  • Вершки

Приготування:

  1. Спочатку підготуйте гомілки: очистіть верхню частину та акуратно спустіть м'ясо по кістці вниз, як на відео. Оберніть кісточку фольгою – це захистить її від пригорання. Потім щедро обваляйте кожну ніжку у спеціях та загорніть у слайс бекону.

    Курячі чупси, кадр з відео
    Курячі чупси, кадр з відео

  2. Надішліть гомілки в духовку при 180°С на 30 хвилин. Поки вони нудьгують, змішайте барбекю, кетчуп і мед – це буде ваш солодко-пряний «глейз». Дістаньте гомілки, помажте їх соусом і поверніть до духовки ще на 10 хвилин.

  3. Фінальний акорд – соус із авокадо. Пробийте в блендері авокадо, сирний сир та вершки до кремової текстури. Подавайте до гарячих чупсів – ніжно, свіжо та дуже смачно!

Ці курячі чупси - ідеальний варіант для сімейної вечері або вечірки з друзями. Кожен шматочок буквально тане у роті, а ароматний соус робить їх справжньою зіркою столу. Готуйте, експериментуйте зі спеціями та отримуйте задоволення!

Курячі чупси, кадр з відео
Курячі чупси, кадр з відео

Читайте також:

Легкий та бюджетний: салат з буряка, який "зникає" зі столу за хвилину, автор рецепту досі невідомий.

Угорська курка, що тане в роті: ароматна, соковита і небезпечно смачна вечеря, рецепт.