З кабачків можна готувати не тільки оладки, рагу чи салати на зиму, а й дуже смачні закуски. Однією з них є рулети. Начинка в них може бути абсолютно різною: твердий або плавлений сир, овочі, спеції та зелень. Головне те, що всі інгредієнти відмінно поєднуються між собою і виходить вдале блюдо, яке буде доречним на будь-якому гулянні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, щоб приготувати кабачкових рулетиків зі смаженими грибами, знадобляться такі продукти:
- кабачки 500–600 г;
- яйця 3 штуки;
- сіль за смаком;
- пшеничне борошно 100-120 г;
- олія 4 ст. ложки + для змащування;
- морква 1 штука;
- цибуля 1-2 штуки;
- печериці 350 г;
- перець чорний мелений за смаком;
- сир 100 г;
- майонез до смаку.
Отже, кабачки потрібно натерти на великій тертці, посипати сіллю та залишити на 10 хвилин.
важливо!
- Для рулету з кабачків дуже бажано використовувати молоді кабачки з тонкою та ніжною шкіркою. Такі шинки можна не чистити.
Коли шинки пустять сік, його потрібно добре віджати. Для цього кабачкову масу загорнути в марлю, закрутити та віджати. Або віджати порціями в руках.
- моркву натріть на великій тертці;
- цибулю та гриби наріжте дрібними шматочками;
- у сковороді розігрійте 2 ложки олії на середньому вогні та обсмажте моркву з цибулею до м'якості та легкої рум'яності. Викладіть на тарілку;
- Додайте масло, що залишилося. Всипте гриби і, помішуючи, готуйте до рум'яності. Викладіть у миску до овочів, посоліть, поперчіть та перемішайте. Остудіть.
- Згортати кабачковий рулет потрібно досить щільно, щоб потім при розрізі не було порожнеч.