- біла квасоля – 2 банки
- бекон – 4 скибочки
- солодкий оранжевий перець – 1 шт.
- селера 1-2 стебла
- часник – 2 головки
- плавлений сир – 150 г
- петрушка – 1 пучок
- оливкова олія – 60 мл
- яблучний оцет – 30 мл
- гірчиця - 8 гр
- сіль
- свіжомелений чорний перець
Щоб салат із квасолею та плавленим сиром приготувати швидко, спочатку потрібно зробити заправку. Духовку заздалегідь розігрійте до 180С. Зріжте верхню частину головок часнику, збризкайте 1 ст. ложкою оливкової олії та загорніть кожну у фольгу. Запікайте 30-40 хвилин, розгорніть і дайте охолонути.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПриготуйте заправку. Зубчики часнику видавіть у чашу блендера. Додайте оливкову олію, що залишилося, яблучний оцет, гірчицю, сіль і перець за смаком. Збийте до одержання однорідної маси.
Сковороду розігрійте без олії, обсмажте скибочки бекону до хрусткої скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Дайте охолонути і наріжте на невеликі шматочки.
Читайте також:
Забудьте про ковбасу: рецепт смачного салату "Олів'є" з креветками. Це варто спробувати
Його називають "Вітамінний": рецепт салату з капусти з яблуком, буряком, хріном та сметаною
Його розкидають у лічені хвилини: рецепт салату з ніжною куркою та хрусткою картоплею
Капуста, кукурудза та варена ковбаса: рецепт швидкого салату, який ви готуватимете постійно