Для цього пирога не потрібно замішувати тісто - потрібно всього кілька великих листів лаваша. Пиріг з лаваша з м'ясним фаршем та сиром порадує вас своєю рум'яною скоринкою та насиченим смаком. Пиріг виходить ніжний, апетитний, ароматний, соковитий та просочений. Готується ця випічка нашвидкуруч, дуже легко.

Інгредієнти для «М'ясний пиріг з лавашу»:

  • яйце куряче - 1 шт;
  • кефір – 1,5 склянки;
  • зелень
  • цибуля ріпчаста - 1;
  • морква – 1 шт;
  • М'ясо (Будь-яке ... або фарш) - 400 г
  • Лаваш
  • Сир твердий (тведий) - 200 г

М'ясо ріжемо невеликими шматочками, солимо, перчимо і обсмажуємо з цибулею та морквою хвилин 10, постійно помішуючи. Додаємо улюблені спеції та чайну ложку томатної пасти.

Далі м'ясо потрібно перемолоти на комбайні чи пропустити через м'ясорубку. Охолоджений фарш змішуємо із зеленню і тертим сиром.

Форму викладаємо лавашем - з нахлестом на борти форми. І половину фаршу викладаємо на лаваш

Кефір розмішайте із яйцем. Рвемо лаваш на частини і занурюємо в кефір. Далі шматочки лаваша змочені в кефірі менім і вилаштовуємо зім'ятими на фарш.

Зверху на зім'яті шматочки лаваша потрібно покласти фарш, що залишився. Потім накриємо все це цілими лавашами.

Змажемо наш пиріг кефіром, що зверху залишився, і покладете кілька пластиків вершкового масла.

Відправляємо пиріг в духовку на 15-20 хвилин. Випікаємо при температурі 240.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем