Для цього пирога не потрібно замішувати тісто - потрібно всього кілька великих листів лаваша. Пиріг з лаваша з м'ясним фаршем та сиром порадує вас своєю рум'яною скоринкою та насиченим смаком. Пиріг виходить ніжний, апетитний, ароматний, соковитий та просочений. Готується ця випічка нашвидкуруч, дуже легко.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для «М'ясний пиріг з лавашу»:
- яйце куряче - 1 шт;
- кефір – 1,5 склянки;
- зелень
- цибуля ріпчаста - 1;
- морква – 1 шт;
- М'ясо (Будь-яке ... або фарш) - 400 г
- Лаваш
- Сир твердий (тведий) - 200 г
М'ясо ріжемо невеликими шматочками, солимо, перчимо і обсмажуємо з цибулею та морквою хвилин 10, постійно помішуючи. Додаємо улюблені спеції та чайну ложку томатної пасти.
Далі м'ясо потрібно перемолоти на комбайні чи пропустити через м'ясорубку. Охолоджений фарш змішуємо із зеленню і тертим сиром.
Форму викладаємо лавашем - з нахлестом на борти форми. І половину фаршу викладаємо на лаваш
Кефір розмішайте із яйцем. Рвемо лаваш на частини і занурюємо в кефір. Далі шматочки лаваша змочені в кефірі менім і вилаштовуємо зім'ятими на фарш.
Зверху на зім'яті шматочки лаваша потрібно покласти фарш, що залишився. Потім накриємо все це цілими лавашами.
Змажемо наш пиріг кефіром, що зверху залишився, і покладете кілька пластиків вершкового масла.
Відправляємо пиріг в духовку на 15-20 хвилин. Випікаємо при температурі 240.
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем