Отже, для того, щоб приготувати тости з паштетом з крабових паличок та плавленого сиру, знадобиться такий набір продуктів:

  • олія вершкове - 180 г (1 пачка);
  • сир плавлений – 90 г (1 шт.);
  • крабові палички – 250 г;
  • багет білий (для подачі) – 130 г;
  • сіль - 1 щіпка;
  • паприка мелена - 1 щіпка.

важливо!

  • Крабові палички та вершкове масло мають бути кімнатної температури.

Крабові палички потрібно нарізати кружальцями середнього розміру, а сир плавлений - невеликими кубиками.

Вершкове масло|мастило| нарізати середніми кубиками.

Далі вершкове масло та плавлений сир відправляємо у чашу блендера з насадкою "ніж". Подрібнити до кремової суміші, 2-3 хвилини.
Крабові палички додати до подрібнених інгредієнтів у блендер і всипати дрібку солі. Збити вміст чаші до пастоподібного стану.

Потім всипати 1 щіпку паприки та перемішати до однорідності.

Готовий паштет з крабових паличок та плавленого сиру перекладаємо у відповідну ємність, накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в холодильник.

Тим часом потрібно нарізати скибочками багет товщиною 1 см.

Суху сковороду розігріти, викласти багет і підсушити на середньому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистості.

Змастити скибочки багету підготовленим паштетом.