Для приготування грінок потрібно взяти такі продукти:

  • Вірменський лаваш – 1 шт;
  • М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грам;
  • Часник – 3 часточки;
  • Крабові палички – 100 г;
  • Зелень кропу – 0,5 пучка;
  • Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
  • Яйця курячі – 2 шт;
  • Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Крабові палички звільнити від целофанової упаковки та дрібно нарізати.

Частки часнику очистити від сухої оболонки та натерти на дрібній тертці.

Сир викласти в миску та додати до нього часник.

Масу добре вимішати.

Зелень кропу вимити у проточній воді, обсушити та дрібно нарізати.

Лаваш розрізати на 4 рівні прямокутники (скласти навпіл, розрізати, а потім кожну половинку знову скласти навпіл і розрізати). На один пласт змастити плавлений сир.

Сир посипати зеленню кропу.

Зверху покрити крабовими паличками.

Палички закрити другим пластом лаваша.

Повторити заповнення начинкою на другому та третьому пластах. Остаточно закрити четвертим шаром та притиснути.

Гострим ножем розрізати одержаний брикет на невеликі шматочки.

До яєць додати борошно. Масу трохи збити.

Напівфабрикати грінок рясно вмочити в яєчну масу і обсмажити на олії з двох сторін до підрум'янювання.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем