Чи хочеш не просто фрикадельки, а справжній хіт для новорічного застілля?
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПридивися до цього рецепту м'ясних кульок із секретною начинкою — просте в основі, ефектне на виході, і викличе "вау" у гостей.
Інгредієнти:
- 800 г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 1 солодкий болгарський перець
- Пучок петрушки
- Сіль, чорний перець, паприка, суміш італійських трав - за смаком
- 1 зубчик чеснока
- 1 яйце
- 3 ст. панірувальних сухарів
- 150 г бекону
- 6 перепелиних яєць (для начинки)
Як готувати:
Спочатку змішай фарш із сіллю, перцем, паприкою та травами. Цибулю дрібно наріж і злегка обсмаж на олії, те ж саме пророби з кубиком болгарського перцю. Додай до фаршу петрушку, натертий часник, яйце і панірувальні сухарі, влий туди ж обсмажені овочі — добре все перемішай.
Відвари перепелині яйця круто. Потім - формуй з фаршу коржик, у центр якого поклади перепелине яйце, акуратно загорни м'ясо так, щоб яйце виявилося всередині.
Оберни кожну заготовку смужками бекону (так, щоб бекон перехрещувався хрест-навхрест), виклади кульки в змащену олією форму для мафінів (або деко) і запікайте при 180°C близько 35-40 хвилин.
Готове - прикрась свіжою зеленню і подай, наприклад, з картопляним пюре.
Читайте також:
М'яса не потрібно: найсмачніша запіканка з картоплею та грибами – рецепт на різдвяний піст.