складові

Яблука
3-4 штуки
Вершкове масло
4 ст. ложки
Коричневий цукор
4 ст. ложки
вода
5 ст. ложок
Молота кориця
2 ч. ложки
мелений мускатний горіх
1 щіпка
Кукурудзяний крохмаль
1 ст. ложка
Яйця
2 штуки
Молоко
3 ст. ложки
цукор
4 ст. ложки
Білий хліб для тостів
12–15 скибочок
Крем-сир
120 років

Яблука очистіть та наріжте дрібними кубиками. У сковороді розтопіть 2 столові ложки вершкового масла|мастила|.

Додайте в сковороду яблука, коричневий цукор, 3 столові ложки води, 1 чайну ложку кориці та мускатний горіх.

Обсмажуйте фрукти, помішуючи, 4-6 хвилин до м'якості.

Змішайте крохмаль з водою, що залишилася. Влийте крохмаль до яблук.

Готуйте начинку, помішуючи, 3-4 хвилини до загусання. Повністю остудіть її.
Яйця збийте вилкою з молоком до однорідності. Звичайний цукор змішайте з корицею, що залишилася.

Зріжте скоринки з хліба, розкотіть його качалкою. Змастіть тонким шаром сиру.

Викладіть на край скибочок трохи начинки, поверніть щільні рулетики.
На сковороді розтопіть масло, що залишилося. Рулетики вмочіть у яєчну суміш.

Викладіть їх на розігріту сковороду швом униз. Обсмажуйте їх з усіх боків до золотистого кольору. Готові пиріжки обваляйте у цукрі.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем