Рецептів м'ясних рулетів існує безліч на різному тесті з різноманітними начинками. Hyser пропонує рецепт, за яким смачне блюдо зможе приготувати навіть дуже молода господиня.

Щоб приготувати м'ясний рулет із сиром з лаваша, знадобиться такий набір продуктів:

  • лаваш 3 штуки;
  • майонез 4 ст.л.;
  • сир чеддер або моцарелла 400 г;
  • яловичий фарш 800;
  • яйця 3 штуки;
  • сіль 10 г;
  • перець чорний мелений 3 р.;
  • сушений часник 6 р.;
  • коріандр мелений 8 р.;
  • паприка копченая 5 г.;
  • зелена цибуля 150 г.;
  • петрушка або кінза 50 гр.

Зелену цибулю та петрушку (кінзу) промиваємо, перебираємо, просушуємо і дрібно рубаємо. Сир натираємо на великій тертці.

У мисці до фаршу додаємо спеції, вбиваємо 2 яйця і добре перемішуємо м'ясну масу.

Лист лаваша розкладаємо на робочій поверхні та змащуємо тонким шаром майонезу. Накриваємо його іншим листом лаваша і теж змащуємо його майонезом.

Посипаємо лаваш тертим сиром та подрібненою зеленню і накриваємо третім коржем лаваша.

На останній лист лаваша викладаємо рівним шаром м'ясну масу.

Духовку нагріваємо до 180 °C. Виріб згортаємо в рулет і перекладаємо на лист.

Яйце збовтуємо вилкою і за допомогою кулінарного пензлика змащуємо виробом. Запікаємо рулет з лаваша 30-35 хвилин.

Читайте також:

Швидко та апетитно: рецепт рулетиків із листкового тіста з ковбасою та сиром

За другою порцією можете не встигнути: рецепт картопляного рулету з шинкою та сиром

Такої краси ви ще не куштували: рецепт курячого рулету в пляшці

Ви хвалитиметеся навіть на роботі: рецепт смачного картопляного рулету з фаршем і помідорами