складові

Невелика цвітна капуста ½ качана
Сосиски 6 штук
Солодкий перець ½ штуки
Цибуля 1 шт.
Рослинна олія 2 ст. ложки
Квасоля у томатному соусі 1 банка
Вода 200-250 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком

Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Сосиски наріжте великими шматочками, перець і цибулю — дрібнішими.

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Злегка підрум'яніть цибулю. Додайте сосиски та обсмажуйте ще 2–3 хвилини.
Викладіть туди ж цвітну капусту, перець та квасолю разом із соком.

Влийте гарячу воду. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Після закипання накрийте кришкою і тушкуйте на помірному вогні на 15 хвилин.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем