Рис із фаршем та овочами за смаком нагадує плов - виходить соковита, смачна і дуже ситна страва. Овочі можна додавати по сезону різні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 3 порції) | ||
Рис – 170 г | ||
Фарш яловичий - 350 г | ||
Кабачок молодий - 280 г | ||
Перець болгарський червоний – 150 г | ||
Цибуля ріпчаста - 150 г | ||
Часник (невеликий) - 7 г (2 зубчики) | ||
Томатна паста - 60 г (2,5 ст. ложки) | ||
Олія - 30-45 мл (2-3 ст. ложки) | ||
Сіль - 1 ч. ложка (за смаком) | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Трави італійські сушені - 1 ч. ложка |
У глибокій сковороді розігріти олію.
М'ясний фарш обсмажити на середньому вогні, помішуючи і розбиваючи грудочки, до освітлення, 5-7 хвилин.
Цибулю очистити, у кабачка відрізати хвостики. Кабачок та цибулю нарізати дрібними кубиками.
Солодкий перець очистити від насіння та плодоніжки, нарізати дрібними кубиками.
Цибулю додати до фаршу. Обсмажити 2-3 хвилини.
Часник очистити, пропустити через прес.
Томатну пасту, часник, сіль, перець, італійські трави додати до м'яса та овочів.
Добре перемішати, готувати 2-3 хвилини.
Рис промити та всипати до решти інгредієнтів.
Влити 400мл води. Перемішати. Довести до кипіння.
Читайте також:
Прицмокуватимете від задоволення: рецепт незвичайного плову з макаронів з м'ясом. Жодного рису
Тепер ви готуватимете його тільки так: рецепт розкішного плову в скляній банці
Це варто спробувати: рецепт пісного плову із соєвим м'ясом
Справжня панська страва: готуємо плов із курячими сердечками. Рецепт