Рис із фаршем та овочами за смаком нагадує плов - виходить соковита, смачна і дуже ситна страва. Овочі можна додавати по сезону різні.

Продукти (на 3 порції)
Рис – 170 г
Фарш яловичий - 350 г
Кабачок молодий - 280 г
Перець болгарський червоний – 150 г
Цибуля ріпчаста - 150 г
Часник (невеликий) - 7 г (2 зубчики)
Томатна паста - 60 г (2,5 ст. ложки)
Олія - ​​30-45 мл (2-3 ст. ложки)
Сіль - 1 ч. ложка (за смаком)
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Трави італійські сушені - 1 ч. ложка

У глибокій сковороді розігріти олію.
М'ясний фарш обсмажити на середньому вогні, помішуючи і розбиваючи грудочки, до освітлення, 5-7 хвилин.

Цибулю очистити, у кабачка відрізати хвостики. Кабачок та цибулю нарізати дрібними кубиками.

Солодкий перець очистити від насіння та плодоніжки, нарізати дрібними кубиками.

Цибулю додати до фаршу. Обсмажити 2-3 хвилини.

Солодкий перець і кабачок відправити до сковороди. Перемішати, обсмажити 3-5 хвилин.

Часник очистити, пропустити через прес.

Томатну пасту, часник, сіль, перець, італійські трави додати до м'яса та овочів.
Добре перемішати, готувати 2-3 хвилини.

Рис промити та всипати до решти інгредієнтів.

Влити 400мл води. Перемішати. Довести до кипіння.

Потім готувати під кришкою на повільному вогні 20-25 хвилин, до готовності рису та вбирання води.