Склад / Інгредієнти:

  • Олія вершкове 50 Грам
  • Яйця 2 Штуки
  • Борошно 150 Грам
  • Сир 200 Грам
  • Вишня заморожена 200 Грам
  • Цукор 7 Ст. ложок (3 ст.л. – у тісто, 3 ст.л. – у крем)
  • Цукрова пудра 1 За смаком

Вершкове масло в першу чергу потрібно розтопити та розтерти з цукром.

Розділяємо яйця на білки та жовтки. Білки ставимо в холодильник, а жовтки акуратно втручаємо в олію.

Додайте просіяне борошно, вимішайте тісто ложкою.

Викладаємо тісто у форму (20-25 см). Поступово його розподіляємо, формуємо бортики (1-2 див. за висотою).

Ставимо форму на 20 хвилин у холодильник.

Розтираємо сир із 3 ст.л. цукру. Білки збиваємо в пишну масу (приблизно 5 хвилин). З'єднайте білки з|із| сиром, акуратно перемішайте.

Вишню розморожуємо, зливаємо рідину.

Викладаємо вишню на тісто, присипаємо цукром (1-2 ст.л.). На вишню викладаємо сирно-білковий крем. Розрівнюємо крем поверхнею.

Відправляємо пиріг до духовки на 50 хвилин. Температура 180 градусів. Виймаємо пиріг із духовки, даємо йому охолонути.

Перед подачею на стіл посипаємо пиріг цукровою пудрою.

Читайте також:

Байдужим ніхто не залишиться: рецепт цибульного пирога-запіканки з сосисками та сиром

Вся родина буде в захваті: рецепт швидкого кабачкового пирога з молодою картоплею та сметаною

Готується 15 хвилин: рецепт "ледачого" м'ясного пирога на кефірі. Готуйтеся до насолоди

Розмітуть до останньої крихти: рецепт "рваного" пирога з лаваша з молодими кабачками та сиром