Кожну господиню салати з броколі приваблюють простотою приготування і тим, що вони не вимагають великої кількості додаткових інгредієнтів: сама броколі має виражений самостійний смак, її потрібно чимось відтінити. Яйця в цьому рецепті роблять страву більш ситною (бо ця капуста від природи дуже низькокалорійна) і забезпечують гарний колірний контраст.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСалат з крабовими паличками, яйцем і броколі готується дуже легко і швидко, тому вважайте, що варіант обіду або вечері на швидку руку - у вас у кишені.
Підготуйте необхідні інгредієнти для салату:
- крабові палички – 200 г;
- капуста броколі – 350 г;
- яйця категорії С2 – 4 шт. (або категорії С0 – 3 шт.);
- сметана – 100 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком
Важливо!
- Для приготування салату можна використовувати і свіжу, і заморожену броколі. В останньому випадку попередньо розморожувати її не потрібно, відразу відварюйте, як і свіжу.
Брокколі вимиваємо та відрізаємо товсті стебла. Далі потрібно розділити броколі на окремі фрагменти, які зручно наколювати на вилку. Вага суцвіть – 250 г.
У каструлі доводимо до кипіння близько 1 л води, додаємо 2 ч. ложки солі та відправляємо туди підготовлену капусту. Варимо брокколі 3-4 хвилини на невеликому вогні за слабкого кипіння води.
У миску складаємо брокколі, яйця та крабові палички.