У мережі оприлюднили смачний рецепт запеченого ароматного сала, ідеального для великоднього столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 кг сала.
50 г часнику.
50 г гірчиці.
Чорний мелений перець за смаком.
2 ст.л. з копченої паприки.
3 ст.л. соєвого соусу.
Сіль за смаком.
Приготування:
Очистіть часник і дрібно натріть його.
У невеликій мисці змішайте тертий часник із гірчицею, щіпкою солі, чорним перцем, копченою паприкою та соєвим соусом.
Натріть сало приготовленою часниково-гірчичною сумішшю, щоб воно було рівномірно покрите.
Помістіть замариноване сало в холодильник і дайте йому настоятися щонайменше 5 годин. Це дозволяє ароматам краще розкритися.
Розігрійте духовку до 170 градусів.
Загорніть мариноване сало у фольгу та помістіть у форму для запікання.
Потім випікайте у розігрітій духовці близько 1,5 години.
Через цей час розгорніть фольгу і збільшіть температуру духовки до 200 градусів і випікайте ще 15 хвилин, щоб корж став хрустким.
Дістаньте блюдо з духовки і дайте постояти близько 30 хвилин.
Коли сало відпочине, наріжте його і подавайте як смачну закуску або частину пасхального застілля.
Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся
Його називають "Французький поцілунок": рецепт апетитного салату, який з'їдається за раз
Захочеться облизувати тарілку: рецепт ситних котлет із вареною капустою та фаршем