Ніхто не заперечуватиме, що для господарів і господарок, які люблять пригощати гостей смачними та незвичайними стравами, однією з улюблених є м'ясо по-французьки. Ще б пак, ніжна, соковита свинина, запечена під сиром, з картоплею і цибулею подобається кожному. Адже з цих продуктів можна приготувати не менш смачний салат.

Карбонад свинячий (вирізка, корейка з тонким шаром жиру) – 300 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Помідори – 3 шт.
Сир - 200 г
Майонез - 100 г
Цукор - 1 ч.л.
Оцет столовий – 1 ч.л.
Сіль за смаком
Спеції – за смаком

важливо!

  • Усі помідори та цибулю потрібно брати середнього розміру. Якщо в наявності тільки великі оощі, то їх кількість потрібно зменшити.

Сир нарізати кубиками.

Помідори помити і також нарізати кубиками.

М'ясо вимити, осушити серветкою, нарізати пластами завтовшки не більше 0,7 см, як на відбивні, добре відбити. Далі відбиті пласти м'яса нарізати брусочками і обсмажити на розігрітій в сковороді олії. За бажання можна додати в м'ясо 1 ст.л. коньяку. Коли м'ясо буде майже готове додати спеції та посолити. Остудити.

Цибулю нарізати тонкими півкільцями, що тонше, тим краще. Додати цукор, сіль та оцет. Злегка пом'яти руками.

Змішати м'ясо, сир, цибулю, помідори. Додати майонез. Посолити за смаком.

При подачі присипати тертим сиром на дрібну тертку.

Читайте також:

Захочеться з'їсти відразу весь: рецепт закусочного торта з крабовими паличками та яйцями

Хитрість одеської господині: рецепт швидких гарячих бутербродів з ковбасою, грибами та сиром

Рецепт курки з яблуками у медово-гірчичному соусі: як здивувати жінку на 8 березня