Ці котлети оцінять ваші рідні та друзі і стануть однією з улюблених овочевих страв.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Капуста білокачанна 1 кг;
- Цибуля ріпчаста 1 штука;
- Манна крупа 100 г;
- Яловичий фарш 500 г;
- Сіль за смаком;
- Перець чорний мелений на смак;
- Рослинна олія 120 мл;
- Борошно 250 г
Крупно наріжте капусту. Викладіть у каструлю і залийте водою. Після закипання варіть близько 10 хвилин|мінути| до м'якості. Злийте рідину і злегка остудіть.
Порубайте цибулю. Подрібніть його разом із капустою за допомогою блендера або м'ясорубки. Відкиньте на сито та відіжміть зайву рідину.
Вмішайте в капусту манку та фарш. Посоліть і поперчіть. Залишіть на 10 хвилин.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Сформуйте котлети та обваляйте у борошні. Обсмажуйте із двох сторін до рум'яності.