- буряк – 4 штуки;
- грецький йогурт – 1 склянка;
- олія оливкова - 2 ст. л.;
- часник, зубчики – 3 шт.;
- лимон - 0,5 шт.;
- волоські горіхи - 2 ст. л.;
- м'ята - 2 столові ложки;
- кріп, гілочка 5 шт.;
- розчин 0,5 год. л.
важливо!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися-
Замість лимонного соку можна використовувати червоний винний оцет або навіть бальзамічний оцет.
- Підсмажені волоські горіхи — вони завжди хороші для надання текстури та кришталю, але їх можна не використовувати - за бажання замість них можна використовувати підсмажені кедрові горіхи, пепіти або мигдаль.
Розгорніть готовий буряк і дайте йому повністю охолонути. Потім почистіть буряк і наріжте скибочками приблизно по 6 скибочок на буряк.
У невеликій мисці змішайте грецький йогурт, оливкову олію, сіль та пропущений через прес часник. Вижміть сік із половинки лимона і добре перемішайте.
Викладіть йогуртову суміш у тарілку для подачі. Викладіть скибочки буряків поверх йогурту. Зверху буряк посипте щіпкою солі та подрібненими волоськими горіхами. На закінчення посипте буряки свіжою зеленню.
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.
Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.