1. Почнемо з підготовки картоплі. Спершу треба зварити його до готовності. Виберіть великі картоплі, щоб потім нарізати їх на кубики. Коли картопля буде готова, дайте їй трохи охолонути, щоб її було легше нарізати.

  2. Поки картопля остигає, підготуйте інші інгредієнти. Наріжте крабові палички на маленькі шматочки. Ви також можете використовувати інші інгредієнти, такі як відварене м'ясо або ковбасу, якщо немає крабових паличок.

  3. Поріжте корейську моркву. Корейська морква зазвичай нарізається тонкими смужками і маринується в оцті, цукрі та солі, щоб надати їй гостроти та соковитості.

  4. Тепер, коли всі інгредієнти готові, візьміть придатний для запікання посуд. Викладіть у неї зварені картопляні кубики, потім рівномірно розподіліть нарізані крабові палички зверху.

  5. Полийте все трохи майонезом. Майонез додасть страві кремовості та смаку. Ви можете регулювати кількість майонезу в залежності від ваших уподобань.

  6. Посипте зверху дрібно нарізаною свіжою зеленню. Виберіть зелень на ваш смак: петрушку, кріп, зелену цибулю або навіть базилік. Вона додасть свіжості та аромату вашій страві.

  7. Заключним штрихом буде натертий твердий сир. Посипте сир зверху. Він надасть страві ароматного запаху і ніжного смаку при запіканні.

  8. Тепер залишилося тільки поставити ваш підготовлений посуд у мікрохвильову піч на кілька хвилин, поки страва не стане гарячою і сир не розплавиться.

  9. І ось ваш гарячий картопляний салат готовий до подачі на стіл! Отримайте насолоду від цієї простої, але смачної страви, яку можна приготувати лише за кілька хвилин.

Читайте також: