Ніхто не заперечуватиме, що незважаючи на простоту, омлет досі залишається одним із символів вишуканої французької кухні. Все тому, що добре приготувати справжній омлет – особливе мистецтво, яке потребує певної майстерності. А якщо доповнити цю страву ще м'ясом, то енергії від такого сніданку має вистачити цілий день.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування омлету з фаршем арабською знадобляться такі продукти:
- фарш м'ясний 150 г;
- цибуля зелена 1 пучок;
- укроп 1 пучок;
- олія рослинна (для змащування форми) 1 ст.л.;
- борошно пшеничне 1 ч. л.;
- молоко 160 мл;
- яйця курячі 2 штуки;
- крохмаль кукурудзяний 1/2 ч. л.;
- сіль 1 щіпка;
- перець чорний мелений 1 щіпка;
- суміш спецій для м'яса 1 щіпка.
Зелену цибулю та кріп вимити, дрібно нарізати
Яйця добре збити з молоком, сіллю, борошном, спеціями, крохмалем - грудочок не повинно бути.
Фарш попередньо обсмажити. У мисці з'єднати обсмажений фарш, нарізану зелень та яєчну суміш, добре перемішати.
Жароміцну форму змастити маслом, вилити в неї омлетну суміш, що вийшла. Запікаємо в попередньо розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Омлет з м'ясом арабською зазвичай подається з різноманітними гарнірами, такими як свіжі овочі, салати, хліб або рис. Ця страва відрізняється своєю універсальністю і може бути приготовлена в різних варіаціях, щоб відповідати смакам та уподобанням кожного.
Читайте також:
У ньому є один секрет: рецепт пишного та апетитного омлету по-болгарськи
Діти уплітатимуть прямо зі сковороди: рецепт ситного омлету на молоці з додаванням сосисок
Однієї тарілки здасться мало: рецепт ситного італійського курячого супу з омлетом та спагетті
Від такого сніданку буде важко відмовитися: рецепт ситного омлету з бринзою та помідорами
Щоранку буде добрим і ситним: рецепт швидкого іспанського омлету, який не залишить вас байдужими