Ніхто не заперечуватиме, що незважаючи на простоту, омлет досі залишається одним із символів вишуканої французької кухні. Все тому, що добре приготувати справжній омлет – особливе мистецтво, яке потребує певної майстерності. А якщо доповнити цю страву ще м'ясом, то енергії від такого сніданку має вистачити цілий день.

Для приготування омлету з фаршем арабською знадобляться такі продукти:

  • фарш м'ясний 150 г;
  • цибуля зелена 1 пучок;
  • укроп 1 пучок;
  • олія рослинна (для змащування форми) 1 ст.л.;
  • борошно пшеничне 1 ч. л.;
  • молоко 160 мл;
  • яйця курячі 2 штуки;
  • крохмаль кукурудзяний 1/2 ч. л.;
  • сіль 1 щіпка;
  • перець чорний мелений 1 щіпка;
  • суміш спецій для м'яса 1 щіпка.

Зелену цибулю та кріп вимити, дрібно нарізати

Яйця добре збити з молоком, сіллю, борошном, спеціями, крохмалем - грудочок не повинно бути.

Фарш попередньо обсмажити. У мисці з'єднати обсмажений фарш, нарізану зелень та яєчну суміш, добре перемішати.

Жароміцну форму змастити маслом, вилити в неї омлетну суміш, що вийшла. Запікаємо в попередньо розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Омлет з м'ясом арабською зазвичай подається з різноманітними гарнірами, такими як свіжі овочі, салати, хліб або рис. Ця страва відрізняється своєю універсальністю і може бути приготовлена ​​в різних варіаціях, щоб відповідати смакам та уподобанням кожного.

Читайте також:

У ньому є один секрет: рецепт пишного та апетитного омлету по-болгарськи

Діти уплітатимуть прямо зі сковороди: рецепт ситного омлету на молоці з додаванням сосисок

Однієї тарілки здасться мало: рецепт ситного італійського курячого супу з омлетом та спагетті

Від такого сніданку буде важко відмовитися: рецепт ситного омлету з бринзою та помідорами

Щоранку буде добрим і ситним: рецепт швидкого іспанського омлету, який не залишить вас байдужими