Отже, для приготування картопляних млинців із квашеною капустою знадобиться такий набір продуктів:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля – 230 г;
- капуста квашена – 150 г;
- яйце – 1 шт.;
- паприка мелена - 0,5 ч. ложки;
- перець чорний мелений - щіпка;
- сіль (за потребою) – за смаком;
- олія рослинна - 30-45 мл (2-3 ст. ложки).
Зі зазначеної кількості продуктів виходить 8 штук.
Картоплю очистити, нарізати середніми шматочками. Залити картоплю у каструлі водою, довести до кипіння. Варити на невеликому вогні 20 хвилин до м'якості картоплі (він повинен легко проколюватися виделкою). З готової картоплі злити воду. Картоплю розім'яти виделкою або товкачем і трохи остудити.
Квашену капусту промити, віджати і дрібно нарізати.
Все перемішати.
У сковороді розігріти олію, викласти картопляно-капустяну масу (по 1 ст. ложці) на сковороду, формуючи оладки. Обсмажити до рум'яності на середньому вогні, хвилини 3-4 з одного боку.
Перевернути, обсмажити ще 3 хвилини.
Викласти готові оладки на тарілку, обсмажити наступну партію.
Ще не пізно приготувати: рецепт солодкої та хрумкої квашеної капусти з болгарським перцем
Ви дивуватимете гостей цієї закускою: рецепт смаженого болгарського перцю на зиму
Ви відкриватимете банку за банкою: рецепт салату з гарбуза з болгарським перцем на зиму
Як досвідчені господині зберігають болгарський перець, щоб він був пружним та солодким