- 200 г креветок;
- 100 г зеленого горошку;
- 3 яйця;
- 2 картоплини;
- 1 морква;
- 1 огірок маринований;
- 1 огірок свіжий;
- 50 г майонезу;
- сіль за смаком.
Зваріть вимиту щіткою картопля і морква в мундирі до готовності. Остудіть під холодною водою, очистіть і наріжте кубиками зі стороною 1 см. Всі овочі перекласти в глибоку миску, додати зелений горошок (воду попередньо злити).
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВідварюємо яйця: кладемо їх у холодну воду (щоб яйця не лопнули, воду можна посолити) і варимо 5-7 хвилин після закипання. Остуджуємо, ріжемо невеликими квадратиками і викладаємо в миску до решти інгредієнтів.
Огірки за потреби очистіть, потім наріжте кубиками зі стороною 1 см.
Готуємо креветки: варено-морожені креветки не вимагають додаткової термічної обробки, просто помістіть їх у холодильник на 10-12 годин, потім на пару годин залиште за кімнатної температури. Якщо ви використовуєте креветки в панцирі, їх необхідно буде очистити і потім додати до інших інгредієнтів.
Посоліть і поперчіть до смаку. Перед подачею на стіл заправте олив'є з майонезом креветками і перемішайте.
Читайте також:
Найкреативніший салат у світі: чим замінити компоненти "Олів'є", щоб вийшла смачна страва
Смак, який вас точно здивує: рецепт салату "Олів'є" з крабовими паличками та додаванням яблука
Новорічний салат "Олів'є", від якого всі ахнуть: що потрібно додати, щоб здивувати всіх гостей
Вам аплодуватимуть стоячи і вимагатимуть добавки: рецепт шикарного "Олів'є" з кальмарами