Для приготування ребер по-канадськи візьміть продукти за списком:

  • ребра свинячі – 1 кг;
  • яблуко велике – 1 шт.;
  • томатний соус – 100 г;
  • цукор коричневий – 1 ст.л.;
  • соєвий соус – 3 ст.л.
  • Сіль морська – шепітка
  • Перець ч. – 0,3 ч.л.
  • Перець пекучий - за смаком
  • Кориця мелена – 0,5 ч.л.
  • Порошок часниковий – 0,5 ч.л.
  • Паприка копчена – 1 ч.л.
  • Лимонний сік – 1-2 ст.л.

важливо!

  • Щоб приготувати яблучне пюре, потрібно почистити і нарізати великим кубиком яблуко, накрити харчовою плівкою і відправити в НВЧ на 6-10 хвилин, потім розім'яти вилкою до пюре (можна запекти в духовці до готовності і натерти на дрібній тертці).

Змішати усі інгредієнти для маринаду. Викладаємо помиті, обсушені свинячі реберця в маринад.

Перемішати, щоб усі реберця були добре покриті маринадом. Залишити маринуватися мінімум на годину, краще – на три.

Далі перекладаємо ребра у форму для запікання, полити маринадом, накрити харчовою фольгою і запікати 1 годину. Згодом, зняти фольгу, включити конвекцію і запікати ще 30 хвилин до рум'яної скоринки. Іноді ребра поливати соком, що виділився.

Читайте також:

Ось тепер ви точно пальчики облизуватимете: рецепт соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом

Обов'язково купіть на ринку селеру: рецепт приголомшливих свинячих реберець, соковитість яких вас просто здивує

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт закарпатського борщу з копченими реберцями, квашеною капустою та квасолею

Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі