Для приготування ребер по-канадськи візьміть продукти за списком:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- ребра свинячі – 1 кг;
- яблуко велике – 1 шт.;
- томатний соус – 100 г;
- цукор коричневий – 1 ст.л.;
- соєвий соус – 3 ст.л.
- Сіль морська – шепітка
- Перець ч. – 0,3 ч.л.
- Перець пекучий - за смаком
- Кориця мелена – 0,5 ч.л.
- Порошок часниковий – 0,5 ч.л.
- Паприка копчена – 1 ч.л.
- Лимонний сік – 1-2 ст.л.
важливо!
- Щоб приготувати яблучне пюре, потрібно почистити і нарізати великим кубиком яблуко, накрити харчовою плівкою і відправити в НВЧ на 6-10 хвилин, потім розім'яти вилкою до пюре (можна запекти в духовці до готовності і натерти на дрібній тертці).
Змішати усі інгредієнти для маринаду. Викладаємо помиті, обсушені свинячі реберця в маринад.
Перемішати, щоб усі реберця були добре покриті маринадом. Залишити маринуватися мінімум на годину, краще – на три.
Далі перекладаємо ребра у форму для запікання, полити маринадом, накрити харчовою фольгою і запікати 1 годину. Згодом, зняти фольгу, включити конвекцію і запікати ще 30 хвилин до рум'яної скоринки. Іноді ребра поливати соком, що виділився.
Читайте також:
Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі