Цей чудовий іспанський омлет, сповнений ароматних та смачних інгредієнтів, приготується з легкістю, стане яскравою окрасою вашого столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВам знадобляться продукти для приготування шести порцій цієї страви:
Інгредієнти:
- 30 г оливкової олії (приблизно 2 столові ложки)
- 1 цибуля, дрібно нарізана
- 1 червоний перець чилі, позбавлений насіння і також дрібно нарізаний
- 2 стебла селери, ретельно нарізаних
- 250 г картоплі, попередньо очищеної та нарізаної кубиками, потім вареної
- 400 г білої консервованої квасолі
- 8 яєць
- Сіль та мелений чорний перець за смаком
Приготування:
- 
У глибокій сковороді розігрійте 2 столові ложки оливкової олії. Обсмажуйте дрібно нарізану цибулю, червоний перець чилі та селеру на середньому вогні до м'якості овочів і надання цибулі золотистого відтінку (приблизно 3-5 хвилин). 
- 
Додайте в сковороду білу консервовану квасолю та попередньо варену картоплю, готуйте ще приблизно 2 хвилини, щоб інгредієнти добре з'єдналися та набрали аромат один одного. 
- 
У невеликій мисці збийте вилкою 8 яєць, приправте сіллю і чорним меленим перцем до смаку. Залийте цією яєчною масою вміст сковороди. 
- 
Смажте омлет на середньослабкому вогні, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою. Важливо не руйнувати загальну структуру, лише трохи перемішувати. Як тільки омлет застигне, зменшіть вогонь і готуйте ще 8-10 хвилин. 
- 
Акуратно перекладіть готовий омлет на тацю або сервірувальну тарілку і наріжте на порційні шматочки. 
- 
Подавайте іспанський омлет теплим, щоб усі смакові нюанси повністю розкрилися. 
- 
Насолоджуйтесь дивним смаком цієї страви прямо зараз! 
 
                 
         
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        