• Капуста білокачанна - 550 г
  • Морква – 200 г
  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Олія соняшникова - 50 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Зелень – за смаком

Капусту наріжте тонкою соломкою, використовуючи гострий ніж або спеціальну шатківницю.

Моркву промийте, очистіть від шкірки. Натріть на великій тертці. Додати до нарізаної капусти. Перемішайте, трохи притискаючи овочі руками.

У сковорідці розігрійте олію. Додати овочі. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. За цей час овочі стануть м'якшими.

Додати курячі яйця. Постійно помішуючи, обсмажте 3-5 хвилин. Приправте сіллю та меленим чорним перцем і відключіть вогонь.

Смажена капуста з готовим яйцем. Посипте рубаною зеленню. Можна вживати як у теплому, так і холодному вигляді.

Читайте також:

Дуже просто, але дуже смачно: рецепт салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою

Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком

Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"

Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати

Всі будуть захоплюватися цією начинкою: рецепт ніжного листкового пирога з крабовими паличками, сиром та яйцями