- Капуста білокачанна - 550 г
- Морква – 200 г
- Курячі яйця – 3 шт.
- Олія соняшникова - 50 г
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
- Зелень – за смаком
Капусту наріжте тонкою соломкою, використовуючи гострий ніж або спеціальну шатківницю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМоркву промийте, очистіть від шкірки. Натріть на великій тертці. Додати до нарізаної капусти. Перемішайте, трохи притискаючи овочі руками.
У сковорідці розігрійте олію. Додати овочі. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. За цей час овочі стануть м'якшими.
Додати курячі яйця. Постійно помішуючи, обсмажте 3-5 хвилин. Приправте сіллю та меленим чорним перцем і відключіть вогонь.
Смажена капуста з готовим яйцем. Посипте рубаною зеленню. Можна вживати як у теплому, так і холодному вигляді.
Читайте також:
Дуже просто, але дуже смачно: рецепт салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою
Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком
Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"
Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати