Жульєн з крабових паличок, сиру та яєць – це проста і смачна страва, яку можна приготувати в домашніх умовах. Воно відмінно підійде для сімейної вечері чи дружньої вечірки.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром і яйцем, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром і яйцем, нам знадобиться:
- 200 г крабових паличок
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 1 ст. ложка майонезу
- сіль, перець, коріандр за смаком
Спосіб приготування ніжного жульєна з крабовими паличками, сиром та яйцем:
- Підготуйте потрібні інгредієнти. Крабові палички мають бути гарної якості, найкраще брати свіжі, а не заморожені. Твердий сир повинен добре плавитися, наприклад, гауда, чедер чи пармезан. Яйця зваріть круто.
- Увімкніть духовку для розігріву до 190 градусів.
- Охолоджені яйця очистіть від шкаралупи й наріжте невеликими кубиками.
- Крабові палички очистіть від упаковки й наріжте невеликими кубиками.
- Додайте крабові палички та яйця в миску, додайте майонез, сіль, перець та коріандр за смаком. Перемішайте.
- Візьміть порційні форми для запікання, наприклад, кокотниці. Заповніть їх масою приблизно наполовину.
- Натріть сир на середній тертці та розподіліть його поверх крабово-яєчної маси.
- Поставте форми в розігріту духовку і запікайте протягом 5-7 хвилин, до розплавлення сиру.
- Жюльєн готовий, подавайте його гарячим.
Порада:
- Для яскравішого смаку можна додати в жульєн дрібно нарізану зелень, наприклад, петрушку або кріп.
- Якщо ви хочете, щоб жульєн був більш ситним, можна додати до нього відварний рис або картопля.
- Жюльєн можна приготувати й в духовці, і в мікрохвильовій печі. При запіканні мікрохвильової печі час приготування скорочується до 2-3 хвилин.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами
Його називають "Зимова ніжність": рецепт ситного салату з курячою грудкою та грибами