Кабачки більше не припадають пилом у холодильнику і не вирушають до сусідів у подарунок. Цей рецепт перетворює звичний овоч на хрумке диво, від якого неможливо відірватися.

Лише кілька простих кроків — і на столі ароматні «золоті палички», які чудово підходять і до келиха вина, і до вечірнього фільму.

Палички з кабачків, кадр з відео
Палички з кабачків, кадр з відео

Що потрібно:

  • 2 средних кабачка
  • 70 г твердого сиру
  • 3 ст. л. муки
  • 2 яйця
  • жменя улюбленої зелені
  • панірувальні сухарі панко
  • сіль, спеції за смаком
  • соус для подачі (сметана + часник + кріп - класика, але експериментуйте!)

Як готувати:

  1. Наріжте кабачки великими часточками чи смужками – як подобається.

  2. Збийте яйця із щіпкою солі.

  3. Сухарі панко змішайте з дрібно натертим сиром та подрібненою зеленню.

    Палички з кабачків, кадр з відео
    Палички з кабачків, кадр з відео

  4. Обваляйте шматочки кабачка по черзі: спочатку у борошні, потім у яйці, потім у сухарях із сиром.

  5. Розкладіть на аркуші пергаменту і відправте в духовку на 30 хвилин при 190 ° C - до рум'яної скоринки.

Кабачки стають ніжними всередині і хрусткими зовні.

Палички з кабачків, кадр з відео
Палички з кабачків, кадр з відео

Читайте також:

Сирний суп із домашньою локшиною: тарілка, від якої ніхто не відмовиться, рецепт.

Рецепт, який переплюне м'ясо: бургери із баклажанів із ніжним сирним соусом.

Віденські суші-вафлі: хрумке побачення Сходу та Європи, рецепт для вечері.