Вінегрет з квашеною капустою - це традиційна російська страва, яка готується з відварених овочів, квашеної капусти й заправляється олією. Це проста та смачна страва, яка може стати відмінним доповненням до будь-якого столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування винограду з квашеною капустою читайте в нашому матеріалі.
Для приготування вінегрету з квашеною капустою читайте у нашому матеріалі:
Спосіб приготування вінегрету з квашеною капустою:
- Ретельно промийте овочі щіткою від забруднень для приготування вінегрету з квашеною капустою.
- Відваріть картоплю, моркву та буряк до готовності для приготування вінегрету з квашеною капустою.
- Остудіть овочі та очистіть їх від шкірки.
- Наріжте буряк, моркву та картопля кубиками однакового розміру (приблизно 2-3 см).
- Додайте в салатник буряк і влийте 1 столову ложку олії. Перемішайте, щоб олія покрила поверхню буряка.
- Додайте в салатник інші нарізані овочі, посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте.
- Злегка відіжміть квашену капусту від розсолу і додайте салат. Додайте нарізану цибулю. Перемішайте.
- Спробуйте смак. Якщо потрібно, досоліть, поперчіть і додайте ще олії.
- Поставте вінегрет з квашеною капустою в холодильник на 30 хвилин, щоб він добре настоявся.
- Перед подачею до столу за бажанням прикрасьте вінегрет з квашеною капустою подрібненою зеленню.
Рекомендації
- Для приготування вінегрету краще використовувати нерафіновану рослинну олію, так як вона надасть страві яскравішого і насиченішого смаку й аромату.
- Щоб буряк не пофарбував інші овочі, його можна нарізати кубиками, а потім залити на 30 хвилин холодною водою.
- Квашену капусту можна замінити маринованою.
- Якщо ви хочете, щоб вінегрет був пікантнішим, додайте в нього трохи оцту або лимонного соку.
Читайте також:
Так готували ще наші бабусі: рецепт справжніх вареників із заварного тіста з курячою печінкою
Його захочеться їсти двома ложками: рецепт ситного та наваристого супу "Рибачка Соня"