Смачні пиріжки з шинкою та сиром – це улюблена закуска багатьох людей. Вони виходять соковитими, ароматними та ситими. Готувати їх нескладно, а результат завжди виходить чудовим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування ніжних пиріжків з шинкою та сиром читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ніжних пиріжків з шинкою та сиром нам знадобиться:
- 200 мл теплого молока (37-40 ° С)
 - 1 ч.л. цукру
 - 1 ч.л рік
 - 10 г свіжих дріжджів
 - 100 г майонезу 500 г борошна 1 яйце для змащування
 - 200 г шинки
 - 150 г сиру
 
Спосіб приготування ніжних пиріжків з шинкою та сиром:
- Для початку приготування ніжних пиріжків з шинкою і сиром необхідно в теплому молоці розчинити цукор, сіль і дріжджі. Залишіть у теплому місці на 15 хвилин. На поверхні має з'явитися пінна шапочка. Якщо цього не сталося, випічка ніжних пиріжків з шинкою та сиром не вийде.
 - Додайте майонез і перемішайте віночком до однорідності.
 - Частками всипте борошно, що просіює, і замісіть м'яке однорідне тісто, при необхідності додаючи ще трохи борошна. Тісто має бути еластичним та не липнути до рук.
 - Викладіть тісто для ніжних пиріжків з шинкою та сиром у миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці для підйому на 1 годину. a>
 - Поки тісто для ніжних пиріжків з шинкою та сиром підіймається, приготуйте начинку. Шинку наріжте кружальцями завтовшки 0,5-1 см. Сир натріть на великій тертці.
 - Тісто для ніжних пиріжків з шинкою та сиром обомніть і розділіть на дві рівні частини. Першу частину тіста розкотіть у тонкий прямокутний пласт. Склянкою (він має бути більше діаметром, ніж кружальця шинки) злегка намітте на тесті кружечки. У центр намічених гуртків викладіть по скибочці шинки. На шинку гіркою викладіть сирну начинку.
 - Другий пласт тіста для ніжних пиріжків з шинкою та сиром розкачайте у прямокутник більшого розміру та накрийте їм начинку.
 - Тією ж склянкою виріжте заготовки. Обрізки тесту знову розкачайте та зробіть заготовки.
 - Викладіть заготовки на застелений пергаментом лист і змастіть жовтком.
 - Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180℃ духовці близько 25 хвилин до рум'яної скоринки.
 - Готові пиріжки відразу подавайте до столу. Смачного!
 
Читайте також:
Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодця по-одеськи, який закохуються з першої порції.
Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи
Від такої смакоти ніхто не відмовиться: рецепт салату з крабових паличок та печінки тріски