-
цибуля ріпчаста 1 шт.;
-
морква 1 шт.;
-
картопля 3 шт.;
-
куряче філе 1 шт.;
-
рис 100 г;
-
лавровий лист 2 шт.;
-
сіль за смаком;
-
перець чорний мелений за смаком;
-
олія 30 мл;
-
плавлений сир 70 г;
-
зелень 20 г.
Овочі почистьте, помийте і наріжте шматочками. У киплячу підсолену воду покладіть цибулю, моркву, лаврові листи та картоплю. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до напівготовності овочів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяФіле помийте, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії до рум’яності, періодично помішуючи.
Тим часом у киплячий суп покладіть промитий рис і варіть до його готовності.
За кілька хвилин до готовності додайте в суп нарізані шматочки плавленого сиру й обсмажену курятину.
Подавайте готовий суп, посипавши подрібненою зеленню.
Читайте также:
Захочется съесть всю кастрюлю: рецепт тыквенного супа с курицей, цветной капустой и сыром
Одной тарелки вам точно будет мало: рецепт сливочного супа со сладким перцем и брынзой
Его захочется есть сразу двумя ложками: рецепт кукурузного крем-супа с крабовыми палочками