• цибуля ріпчаста 1 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • картопля 3 шт.;
  • куряче філе 1 шт.;
  • рис 100 г;
  • лавровий лист 2 шт.;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія 30 мл;
  • плавлений сир 70 г;
  • зелень 20 г.

Овочі почистьте, помийте і наріжте шматочками. У киплячу підсолену воду покладіть цибулю, моркву, лаврові листи та картоплю. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до напівготовності овочів.

Філе помийте, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії до рум’яності, періодично помішуючи.

Тим часом у киплячий суп покладіть промитий рис і варіть до його готовності.

За кілька хвилин до готовності додайте в суп нарізані шматочки плавленого сиру й обсмажену курятину.

Подавайте готовий суп, посипавши подрібненою зеленню.

Читайте также:

Захочется съесть всю кастрюлю: рецепт тыквенного супа с курицей, цветной капустой и сыром

Одной тарелки вам точно будет мало: рецепт сливочного супа со сладким перцем и брынзой

Его захочется есть сразу двумя ложками: рецепт кукурузного крем-супа с крабовыми палочками

Вам захочется пить его чашками: рецепт роскошного сырного супа с копчеными колбасками, рисом и картошкой