• яловичий фарш 220 г;
  • свинячий фарш 220 г;
  • рис 210 г;
  • твердий сир 150 г;
  • перець солодкий болгарський 8 шт.;
  • цибуля ріпчаста 1 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • олія вершкове 2 ст.л.;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • сіль за смаком.

Червоні та жовті перці розрізати вздовж навпіл.

Очистити від насіння, видалити ніжку.

Нарізати цибулю, натерти моркву.

Розжарити олію на сковороді, обсмажити цибулю, покласти моркву.

Заздалегідь відварити рис, перемішати з морквяно-цибульною обсмажуванням.

Додати яловичий та свинячий фарш.

Сіль та мелений перець додати за смаком та бажанням.

Натерти сир.

У перці-човники помістити фарш, посипати сиром.

Вироби викласти на лист, пекти протягом 40 хвилин, температура приготування – 180 градусів.

Читайте також:

Їх захочеться їсти щодня: рецепт гарячих хрустких бутербродів "Човники" з куркою, сиром та яйцем

Ковбасний човен за 20 хвилин: як приготувати незвичайний фарширований перець з ковбасою та сиром

Не страва, а свято: рецепт човників з молодих кабачків із куркою та сиром

Ця страва зводить з розуму: рецепт соковитої картоплі з куркою, запеченою в "човниках" з пергаменту