- яловичий фарш 220 г;
- свинячий фарш 220 г;
- рис 210 г;
- твердий сир 150 г;
- перець солодкий болгарський 8 шт.;
- цибуля ріпчаста 1 шт.;
- морква 1 шт.;
- олія вершкове 2 ст.л.;
- перець чорний мелений за смаком;
- сіль за смаком.
Червоні та жовті перці розрізати вздовж навпіл.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОчистити від насіння, видалити ніжку.
Нарізати цибулю, натерти моркву.
Розжарити олію на сковороді, обсмажити цибулю, покласти моркву.
Заздалегідь відварити рис, перемішати з морквяно-цибульною обсмажуванням.
Додати яловичий та свинячий фарш.
Сіль та мелений перець додати за смаком та бажанням.
Натерти сир.
У перці-човники помістити фарш, посипати сиром.
Вироби викласти на лист, пекти протягом 40 хвилин, температура приготування – 180 градусів.
Читайте також:
Їх захочеться їсти щодня: рецепт гарячих хрустких бутербродів "Човники" з куркою, сиром та яйцем
Ковбасний човен за 20 хвилин: як приготувати незвичайний фарширований перець з ковбасою та сиром
Не страва, а свято: рецепт човників з молодих кабачків із куркою та сиром
Ця страва зводить з розуму: рецепт соковитої картоплі з куркою, запеченою в "човниках" з пергаменту