Інгредієнти для "Відкриті бутерброди з крабовим салатом":

  • крабові палички - 200 г;
  • яйце куряче (або 3, якщо дрібні) - 2 шт;
  • каперси - 1 ст. л.;
  • сік лимонний - 1 ст. л.;
  • майонез — 3 ст. л.;
  • перець запашний (свіжомелений);
  • сіль за смаком;
  • багет - 1 шт.

Яйця відварити круто. Готові яйця та крабові палички натерти на дрібній тертці.

Викласти в миску, додати каперси, сік лимонний, сіль і перець за смаком.

Заправити все майонезом.

Багет нарізати на шматочки середньої товщини. Викласти по горі салату на кожен шматочок і подавати.

важливо!

  • До складу начинки можна додати трохи свіжого кропу, а перед подачею прикрасити верх бутербродів кавовою ложечкою червоної ікри. Виходить елегантно, красиво і, звичайно, смачно!

Читайте також:

Будете хапати один за одним: рецепт закусочних бутербродів з оселедцем та буряком

Такі бутерброди ви захочете їсти щодня: рецепт намазки на хліб із баклажанів, яєць та сиру

І сніданок, і обід на роботу: рецепт ніжного паштету з крабових паличок. Бутерброд відлітатиме за бутербродом

Постійно здається, що зробили їх мало: рецепт гарячих бутербродів з грибами та бринзою