Інгредієнти для "Відкриті бутерброди з крабовим салатом":
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- крабові палички - 200 г;
- яйце куряче (або 3, якщо дрібні) - 2 шт;
- каперси - 1 ст. л.;
- сік лимонний - 1 ст. л.;
- майонез — 3 ст. л.;
- перець запашний (свіжомелений);
- сіль за смаком;
- багет - 1 шт.
Яйця відварити круто. Готові яйця та крабові палички натерти на дрібній тертці.
Викласти в миску, додати каперси, сік лимонний, сіль і перець за смаком.
Заправити все майонезом.
Багет нарізати на шматочки середньої товщини. Викласти по горі салату на кожен шматочок і подавати.
важливо!
- До складу начинки можна додати трохи свіжого кропу, а перед подачею прикрасити верх бутербродів кавовою ложечкою червоної ікри. Виходить елегантно, красиво і, звичайно, смачно!
Читайте також:
Будете хапати один за одним: рецепт закусочних бутербродів з оселедцем та буряком
Такі бутерброди ви захочете їсти щодня: рецепт намазки на хліб із баклажанів, яєць та сиру
Постійно здається, що зробили їх мало: рецепт гарячих бутербродів з грибами та бринзою