Курячі серця - 500 г
Картопля - 580 г
Морква - 150 г
Цибуля ріпчаста - 125 г
Селера (стебла) - 60 г
Перець болгарський солодкий - 100 г
Часник сушений мелений - 2 г
Олія вершкове - 20 г
Олія - ​​20 мл
Петрушка свіжа - 5 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком


Підготуйте потрібні інгредієнти.
Курячі серця купуйте охолоджені. Якщо ви використовуєте заморожені серця, заздалегідь дістаньте з морозилки і розморозьте у відділі холодильника.
Овочі вибирайте гарної якості. Підійдуть як свіжі, так і заморожені. Склад овочів можна змінювати або доповнювати, орієнтуючись на власний смак.
Кількість часнику регулюйте на свій смак.
Розігрійте духовку до 180 градусів.

Курячі серця добре промийте під проточною водою, обріжте зайвий жир. Якщо серця великі, розріжте навпіл.

Картоплю очистіть, наріжте середніми кубиками і викладіть у глибокий посуд.

Моркву очистіть, наріжте невеликими кубиками і додайте картопля.

Цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями і додайте до решти інгредієнтів.

Стебла селери наріжте невеликими шматочками і додайте в миску.

Солодкий перець очистіть від насіння, наріжте соломкою та додайте до решти інгредієнтів.

Додайте підготовлені серця.

Всипте сіль, чорний перець і мелений сушений часник за смаком.

Перемішайте овочі з курячими серцями.

Візьміть рукав для запікання та зав'яжіть з одного боку.

Викладіть усі інгредієнти в рукав. Туди ж влийте олію і додайте вершкове масло.

Зауважте рукав з другого боку.
Акуратно струсіть рукав з овочами та сердечками кілька разів, щоби все добре перемішалося.
Викладіть рукав на деко або форму для запікання і відправте в добре розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Час запікання залежить від потужності духовки і може відрізнятись від вказаного в рецепті, орієнтуйтесь на свою техніку.

Курячі серця з овочами, запечені в рукаві, готові.
Петрушку дрібно наріжте.
Акуратно розріжте рукав і додайте до овочів із серцями петрушку.