Морква – 100 г
Сир твердий - 100 г
Французький багет середнього розміру – 3 шт.
Курка – 300-400 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Кефір - 100 мл
Яйце куряче - 1 шт.
Яйце перепелине – 3 шт.
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Олія - ​​2 ст. л.

важливо!

  • Для цього рецепту можна взяти короткі багети чи розрізати довгі булки на 2 половинки.

Обсмажте нарізану кубиками цибулю і моркву, подрібнену на тертці, на розігрітій олії.

Після того, як морква стане м'якою, додайте нарізану дрібним кубиком курку (у мене половинка філе та 1 стегенце) і обсмажуйте разом 5-7 хвилин.

В кінці додайте сіль, перець і відставте убік, нехай трохи охолоне.

Потім подрібніть курку з овочами блендером до пюреподібної маси та змішайте з натертим на дрібну тертку сиром.

У багетів видаліть внутрішній м'якуш, залишивши оболонку, схожу на човник.

Наповніть м'ясною начинкою човники.

Змішайте кефір з курячим яйцем, посоліть до смаку.

Залийте отриманою заливкою нутрощі човників.

Викладіть бутерброди на жароміцний лист, розбийте в серединку перепелине яєчко. Якщо булки великі – можна вбивати куряче яйце невеликого розміру.

Запікайте бутерброди-човники в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Подавайте бутерброди гарячими.

Читайте також:

Будете хапати один за одним: рецепт закусочних бутербродів з оселедцем та буряком

Такі бутерброди ви захочете їсти щодня: рецепт намазки на хліб із баклажанів, яєць та сиру

І сніданок, і обід на роботу: рецепт ніжного паштету з крабових паличок. Бутерброд відлітатиме за бутербродом

Постійно здається, що зробили їх мало: рецепт гарячих бутербродів з грибами та бринзою