Ніжні рулетики з малосольної скумбрії - це чудова закуска для теплої осінньої сімейної вечері. Готуйте з любов'ю та ваша родина оцінить ніжні рулетики із малосольної скумбрії.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії нам знадобиться:
- Філе скумбрії – 4 шт.
- Часник – 4-5 зубчиків (зубчики часнику середнього розміру)
- Розчин 1-1,5 ч. л.
- Перець запашний мелений - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
Спосіб приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії:
Ніжно миємо філе скумбрії, потім обсушуємо і викладаємо його на пергамент або харчову плівку, злегка перекриваючи наступні шари для ніжних рулетів з малосольної скумбрії.
У мисці змішуємо всі спеції, щоб вони рівномірно розподілилися для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.
Дрібно рубаємо часник і додаємо його до суміші спецій, при цьому злегка притискаємо лезом ножа для виділення аромату для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.
Посипаємо філе сумішшю спецій та часником, трохи вдавлюючи часник у м'якоть рибки для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.
Акуратно та щільно згортаємо філе в рулет. Переконайтеся, що рулет надійно закриває філе, щоб зберегти його форму в процесі приготування та охолодження ніжних рулетів із малосольної скумбрії.
Загортаємо рулет у кілька шарів паперу або харчової плівки, щоб запобігти проникненню повітря та зберегти свіжість ніжних рулетів із малосольної скумбрії.
Поміщаємо рулет на нижню полицю холодильника і залишаємо його там приблизно на 5 годин, щоб спеції проникли в м'ясо і риба просочилася ароматами.
Після цього переміщуємо рулет у морозилку і залишаємо його там на добу, щоб філе заморозилося та легше нарізалося на ніжні рулетики з малосольної скумбрії.
За 15 хвилин до подачі на стіл дістаємо рулет з морозилки та тонко нарізаємо на порційні шматочки ніжні рулетики з малосольної скумбрії.
За бажанням перед подачею можна полити лимонним соком та оливковою олією, а також прикрасити зеленню для додавання свіжості ніжним рулетам із малосольної скумбрії.
Читайте також:
Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт яловичини по-китайськи
Як здивувати сім'ю найсмачнішою вечерею: рецепт макаронів із вершковою куркою та печерицями
Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею