Ніжні рулетики з малосольної скумбрії - це чудова закуска для теплої осінньої сімейної вечері. Готуйте з любов'ю та ваша родина оцінить ніжні рулетики із малосольної скумбрії.

Докладніше про приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії читайте у нашому матеріалі.

Для приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії нам знадобиться:

  • Філе скумбрії – 4 шт.
  • Часник – 4-5 зубчиків (зубчики часнику середнього розміру)
  • Розчин 1-1,5 ч. л.
  • Перець запашний мелений - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка

Спосіб приготування ніжних рулетів із малосольної скумбрії:

Ніжно миємо філе скумбрії, потім обсушуємо і викладаємо його на пергамент або харчову плівку, злегка перекриваючи наступні шари для ніжних рулетів з малосольної скумбрії.

У мисці змішуємо всі спеції, щоб вони рівномірно розподілилися для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.

Дрібно рубаємо часник і додаємо його до суміші спецій, при цьому злегка притискаємо лезом ножа для виділення аромату для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.

Посипаємо філе сумішшю спецій та часником, трохи вдавлюючи часник у м'якоть рибки для ніжних рулетів із малосольної скумбрії.

Акуратно та щільно згортаємо філе в рулет. Переконайтеся, що рулет надійно закриває філе, щоб зберегти його форму в процесі приготування та охолодження ніжних рулетів із малосольної скумбрії.

Загортаємо рулет у кілька шарів паперу або харчової плівки, щоб запобігти проникненню повітря та зберегти свіжість ніжних рулетів із малосольної скумбрії.

Поміщаємо рулет на нижню полицю холодильника і залишаємо його там приблизно на 5 годин, щоб спеції проникли в м'ясо і риба просочилася ароматами.

Після цього переміщуємо рулет у морозилку і залишаємо його там на добу, щоб філе заморозилося та легше нарізалося на ніжні рулетики з малосольної скумбрії.

За 15 хвилин до подачі на стіл дістаємо рулет з морозилки та тонко нарізаємо на порційні шматочки ніжні рулетики з малосольної скумбрії.

За бажанням перед подачею можна полити лимонним соком та оливковою олією, а також прикрасити зеленню для додавання свіжості ніжним рулетам із малосольної скумбрії.

Читайте також:

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт яловичини по-китайськи

Як здивувати сім'ю найсмачнішою вечерею: рецепт макаронів із вершковою куркою та печерицями

Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею