Щоб приготувати листковий омлет із сиром, картопляним пюре та чері, знадобляться такі продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- яйця курячі 10 штук;
- молоко 50 мілілітрів;
- вершковий сир 150 г;
- м'ясний соус 250 г;
- картопляне пюре 100 грам;
- чері 5 штук;
- петрушка 1/3 пучка;
- орегано до смаку;
- сіль, перець за смаком
важливо!
- М'ясний соус можна купити в магазині, а можна приготувати самостійно: на сковороді обсмажте 200 г фаршу разом з цибулею, часто помішуючи, потім залийте томатним соком або томатною пастою, розведеною в бульйоні або воді. Уварюйте отриману масу, поки по консистенції вона стане схожою на кетчуп. У нашому випадку соус необхідно додатково подрібнити у блендері, щоб він мав одноріднішу текстуру.
Приготування листкового омлету з сиром, картопляним пюре та чері почнемо з приготування омлетів. Для цього у велику миску розбиваємо 10 яєць. Додайте сіль і перець за смаком, влийте 50 мл молока і гарненько збийте віночком ручним або міксером.
важливо!
- У піну збивати немає необхідності, потрібно тільки щоб усі інгредієнти добре змішалися та утворилася однорідна маса.
У сковороду, змащену олією, налийте невелику кількість яєчної суміші і швидко розподіліть суміш по всій площині сковороди, енергійно обертаючи нею. Таким чином, у нас вийде красивий тонкий омлет, схожий на млинець. Смажте до рум'яного кольору. Перекладіть готовий омлет на тарілку і випікайте омлетики з яєчної маси, що залишилася. Таких тонких омлетів має вийти 10-12 штук. Починаємо збирати тортик. Перший омлет змастіть томатним соусом. Зверху накрийте другим омлетом, який змастіть вершковим сиром, змішаним з орегано, чорним перцем меленим і парою столових ложок молока. За таким принципом зберіть весь торт, чергуючи м'ясні та сирні шари. Зверху прикрасьте його картопляним пюре, помідорами чері та петрушкою.
Читайте також:
Цей сніданок стане вашим коханим: рецепт швидкої та ситної яєчні у лаваші
Цей сніданок стане вашим коханим: рецепт запечених помаранчевих сирників
Таке захочеться готувати щоранку: рецепт яєчні у лаваші на сніданок