Намазка - зерниста або однорідна маса, яку можна намазати на скибочки хліба, тости, грінки. Найчастіше її готують з м'яса, курки, тушкованих або запечених овочів, але, в принципі, зробити її можливо з різних продуктів. Смачною та ситною виходить бутербродна намазка з оселедця.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 200 г вершкового масла|мастила|;
- 60 г філе солоного оселедця;
- гірчиця до смаку;
- трохи молока.
важливо!
- Для оселедцевої олії краще використовувати бочковий оселедець, вона ароматніша, жирніша філе.
- Часто господині вимочують філе обробленого бочкового оселедця в молоці, для надання їй ніжнішого і менш солоного смаку.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць