ІНГРЕДІЄНТИ
- розчин - 0,5 ч. л.
- кориця мелена – 0,5 ч. л.
- яйце велике – 3 шт.
- олія рослинна – 0,5 склянки
- розпушувач – 0,5 ч. л.
- молодий кабачок – 0,5 шт.
- сахар – 2 ст.л.
- борошно – 3 склянки
- мигдаль – 0,5 склянки
Яйця збити віночком чи міксером до світло-жовтого кольору. Продовжуючи збивати, додати цукор та олію.
Кабачок очистити від шкірки, нарізати дуже маленькими кубиками. Додати до яєчної суміші.
Борошно просіяти, додати|добавляти| до неї сіль|соль|, корицю і розпушувач, перемішати. Постійно інтенсивно розмішуючи, всипати муку|борошно| в яєчну суміш.
Мигдаль очистити від шкірки, крупно нарубати і обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, 2 хв. Дати охолонути, додати|добавляти| в тісто. Вимішувати
Розігріти духовку до 175 °С. У прямокутну форму покласти лист пергаменту так, щоб він закривав дно і бортики. Викласти тісто, розрівняти поверхню. Накрити кришкою чи листом фольги. Поставити у духовку, випікати 1 год 20 хв. Не виймаючи із форми, дати трохи охолонути. Подавати теплим.
Читайте також:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТаке захочеться їсти майже кожен день: рецепт кабачкових рулетиків зі смаженими грибами
Братимете по кілька штук в одну руку: рецепт шикарних млинців з кабачків з вівсянкою