Ніжний сирний коржик з молодою капустою - прекрасний рецепт для сніданку, обіду або вечері. Її можна подати до столу відразу зі сковороди, а можна перекласти на лист, посипати тертим сиром і поставити в духовку. Подавати сирний коржик з капустою до столу найкраще з овочевим салатом або соусом на вибір.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 2 порції)
- Сир - 120 г
- Капуста молода - 100 г
- Кефір - 100 мл
- Борошно - 70 г
- Яйця – 3 шт.
- Кріп свіжий - 4-5 гілочок (8 г)
- Соль - 1/3 ч. ложки
- Перець чорний мелений - за смаком
- Олія (для смаження) - 10 мл
У миску розбиваємо яйця.
Додаємо кефір.
Перемішуємо все віночком до однорідності.
У суміш додаємо сир, перемішуємо.
Капусту шаткуємо смужками.
(Пізні сорти капусти потрібно присолити, пом'яти руками, залишити на 10-15 хвилин, а помітку віджати зайву рідину.)
Додаємо капусту, сіль та перець.
Усі перемішуємо ложкою.
Потім всипаємо борошно.
На сковороді розігріваємо олію і виливаємо туди тісто. Розрівнюємо.
Накриваємо сковороду кришкою і готуємо на маленькому вогні 7-10 хвилин до рум'яніння.
Потім корж перевертаємо на інший бік (можна за допомогою тарілки), знову накриваємо кришкою і готуємо ще приблизно 7 хвилин.
Сирний коржик з капустою готовий.
Перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками порційними і подаємо.
Читайте також:
Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму
Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму
Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму
Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем