Омлет із макаронами під сиром – флешбек у радянське шкільне минуле. Ще б пак, за часів СРСР у кожній їдальні країни робили макаронну запіканку приблизно за тим самим принципом.

Отже, давайте готувати страву, яка не завдасть особливої ​​шкоди бюджету, тому що готується з того, що знайдеться в кожному холодильнику. При цьому омлет з макаронами під сиром як діти, так і дорослі, а ще ця страва врятує у разі несподіваних гостей, послужить ситним сніданком або сімейною вечерею.

Для приготування омлету з макаронами під сиром знадобляться такі продукти:

  • спагетті 300 г;
  • ковбаса копчена 100 г;
  • Сир Пармезан 30 г;
  • яйця 5 штук;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • сіль за смаком.

Щоб приготувати омлет з макаронами, необхідно збити яйця віночком чи вилкою до однорідної консистенції. Додати зварені макарони та тертий сир, добре розмішати. Додати сіль та перець за смаком.

Далі форму для випікання змащуємо олією і викладаємо половину макаронів з яєчною масою. Зверху потрібно викласти шар тонко порізаної копченої ковбаси. На ковбасу викладаємо інші макарони і ставимо лист у розігріту духовку.

Випікати омлет потрібно 25-30 хвилин, обсмажуючи його з обох боків. Коли з'явиться рум'яна скоринка – страва готова.

Подавати омлет зі сметаною чи майонезом.

Зазначимо, що омлет із макаронами під сиром смачний як холодний, так і гарячий.

Читайте також:

Ви не зможете перед цим встояти: рецепт м'ясного рулету з шинкою, омлетом та солодким перцем

Це навіть краще за піцу: рецепт омлету з молодих кабачків з ковбасою в духовці

Справжній шедевр: рецепт ролів з омлету з крабовими паличками та сиром

Захочеться готувати щоранку: рецепт швидкого омлету по-грузинськи