Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 200 мл 5% оцту
- 200 мл води
- 2 ст. л. соли
- 2 лаврові листи
- 1/2 ч. л. цілісного насіння кмину
- 1/2 ч. л. перцю горошком (будь-якого кольору)
- 3 зубчики часнику
- 10 зварених круто яєць
2. У нереакційноздатній мисці (не алюмінієвій) змішайте оцет, воду та сіль до повного розчинення солі. 3. До підготовленого маринаду (крок 2) додайте лаврове листя, цілісне насіння кмину, перець горошком і 3 цілих очищених зубчика часнику. Маринад для яєць готовий. 4. Помістіть охолоджені та очищені варені яйця у велику скляну банку або іншу ємність із кришкою. Влийте готовий маринад (крок 3) поверх яєць до повного покриття. 5. Варені яйця, залиті маринадом, закрийте герметично кришкою і помістіть в холодильник на 3 дні перед подачею на стіл. Смачного! Поради: 1. Ви можете з'їсти готові мариновані яйця, порізати їх навпіл і змастити соусом «Ремулад» або подавайте просто з маслом і оцтом. 2. Ви також можете їсти мариновані яйця наступним чином: Розріжте яйце навпіл і обережно видаліть жовток.
Читайте також:
Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму
Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму
Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму
Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем