Інгредієнти:

  • 200 мл 5% оцту
  • 200 мл води
  • 2 ст. л. соли
  • 2 лаврові листи
  • 1/2 ч. л. цілісного насіння кмину
  • 1/2 ч. л. перцю горошком (будь-якого кольору)
  • 3 зубчики часнику
  • 10 зварених круто яєць


2. У нереакційноздатній мисці (не алюмінієвій) змішайте оцет, воду та сіль до повного розчинення солі. 3. До підготовленого маринаду (крок 2) додайте лаврове листя, цілісне насіння кмину, перець горошком і 3 цілих очищених зубчика часнику. Маринад для яєць готовий. 4. Помістіть охолоджені та очищені варені яйця у велику скляну банку або іншу ємність із кришкою. Влийте готовий маринад (крок 3) поверх яєць до повного покриття. 5. Варені яйця, залиті маринадом, закрийте герметично кришкою і помістіть в холодильник на 3 дні перед подачею на стіл. Смачного! Поради: 1. Ви можете з'їсти готові мариновані яйця, порізати їх навпіл і змастити соусом «Ремулад» або подавайте просто з маслом і оцтом. 2. Ви також можете їсти мариновані яйця наступним чином: Розріжте яйце навпіл і обережно видаліть жовток.

Читайте також:

Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму

Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму

Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму

Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем