Кабачкові млинці з куркою та сметаною стануть вашою улюбленою стравою з оригінальним смаком. Адже готувати кабачкові млинці з куркою та сметаною легко, а ось смак дуже нагадує ресторанну страву.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкових млинців з куркою та сметаною читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом кабачкових млинців з куркою та сметаною нам знадобиться:
Для млинців:
- Кабачок – 220 г
- Молоко – 100-150 мл
- Борошно – 110 г
- Яйця – 2 шт.
- Олія - 20 мл
- Сметана - 20-30 гр
- Сіль - 1 щіпка
Для начинки:
- Куряче філе – 350 г
- Рукола – 30 г
- Часник – 1 зубчик (за смаком)
- Сіль за смаком
Спосіб приготування страви за рецептом кабачкових млинців з куркою та сметаною:
1. У мисці з'єднайте молоко, яйця, нарізані кабачки та сіль для кабачкових млинців з куркою та сметаною.
2. За допомогою занурювального блендера перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси для млинців кабачків з куркою і сметаною.
3. Поступово додавайте борошно і продовжуйте змішувати за допомогою блендера, щоб одержати гладке та рідке тісто для кабачкових млинців з куркою та сметаною.
4. Залишіть суміш на 10-15 хвилин, щоб вона трохи постояла. Якщо тісто для кабачкових млинців з куркою та сметаною виявилося занадто густим, додайте трохи молока та перемішайте.
5. Розігрійте сковороду і змастіть її олією. Вилийте 3/4 ополоника тіста і рівномірно розподіліть його по сковороді.
6. Смажте млинець з одного боку протягом 1-2 хвилин, потім переверніть і смажте ще 1 хвилину з іншого боку. Повторюйте цей процес з тестом для кабачкових млинців з куркою і сметаною.
7. Коли готуються млинці, приготуйте начинку. У блендері з'єднайте куряче філе, зелень, очищений часник та сіль. Перемішайте до одержання однорідного фаршу.
8. Кожен млинець рівномірно намажте фаршем, потім загорніть його в рулетик.
9. Перекладіть рулетики з млинців у форму для запікання, змастіть їх зверху сметаною і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
10. Після приготування млинців кабачків з куркою і сметаною дайте страві трохи охолонути, потім акуратно перекладайте рулетики на блюдо і подавайте.
11. За бажання ви можете доповнити кабачкові млинці з куркою та сметаною соусом.
12. Насолоджуйтесь цією смачною та оригінальною стравою!
Читайте також:
Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати
Про магазинну ви забудете: рецепт домашньої ковбаси салямі. Від італійської не відрізнити
Це райська насолода: рецепт ніжних лінивих вареників з сиром та вишнею