Намазка на хліб з авокадо та яйця стане чудовою закускою і для святкового столу, і для сніданку з коханими та дорогими людьми.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом намазки на хліб з авокадо та яйця, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом намазки на хліб з авокадо та яйця нам знадобиться:

- 1 стиглий авокадо
- 2 яйця
- Сіль та перець за смаком
- мелений чорний перець для прикраси
- скибочки свіжого хліба

Спосіб приготування закуски за рецептом намазки на хліб з авокадо та яйця:

1. Почніть з варіння яєць круто для намазування на хліб із авокадо та яйця. Наповніть маленьку каструльку водою, доведіть до кипіння, а потім акуратно опустіть яйця в киплячу воду. Варіть яйця близько 7-8 хвилин, щоб отримати середній ступінь прожарювання. Після варіння охолодіть яйця, помістивши в холодну воду, і очистіть від шкаралупи.

2. Візьміть стиглий авокадо для намазки на хліб з авокадо та яйця, розріжте його навпіл і видаліть кісточку. Викладіть м'якоть авокадо в чашу і розімніть вилкою або використовуйте блендер для надання масі гладкості та однорідності для намазування на хліб з авокадо та яйця.

3. Додайте охолоджені та очищені яйця до подрібненого авокадо для намазування на хліб з авокадо та яйця. Посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної консистенції.

4. Намажте отриману суміш на скибочки свіжого хліба. Ви можете використовувати улюблений вид хліба, чи то багет, житній чи пшеничний. Посипте зверху трохи меленого чорного перцю для додаткової ароматики.

5. Ваша намазка на хліб з авокадо та яйця готова до подачі! Смачного! Ви також можете прикрасити скибочки хліба красиво розрізаними часточками авокадо або петрушкою, щоб додати завершальний штрих страві.

З насолодою дозвольте цій страві порадувати вас!

Читайте також:

Обов'язково скуштуйте: рецепт кабачкової ікри з плавленим сиром

Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками

Їх захочеться їсти щодня: рецепт котлет із молодих кабачків та солодкого перцю