Цікавий китайський рецепт - шматочки баклажанів фаршируються м'ясним фаршем, вмочуються в тісто і швидко обсмажуються у фритюрі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяскладові
- баклажан 1 штука;
- зелена цибуля 2 штуки;
- імбир 10 г;
- свинячий фарш 120 г;
- соєвий соус 1½ ст. ложки;
- сіль за смаком;
- яйце 1 штука;
- вода 150 мл;
- борошно 120 г;
- олія 500 мл.
Отже, щоб приготувати фаршировані баклажани з м'ясом по-китайськи, баклажан потрібно нарізати кружальцями товщиною 5-7 мм. Пізніше кожен кружечок потрібно надрізати вздовж посередині майже остаточно.
Далі посипаємо кружальця баклажану сіллю і залишаємо на 10 хвилин, баклажан віддасть свою гіркоту. Після чого просушити баклажани рушником.
Зелену цибулю дрібно порубайте. Імбир очистіть і натріть на дрібній тертці. Ретельно перемішуємо фарш із зеленою цибулею, імбиром, соєвим соусом та сіллю.
Читайте також:
Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею
Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню
Цю закуску розмітають за лічені хвилини: рецепт картопляних паличок із сиром
Дайте мені відразу дві добавки: рецепт єврейської закуски з оселедцем "Квіточки тітки Сари"