Сир, смажений у клярі – чудовий спосіб швидко перекусити, витративши на приготування буквально 15 хвилин.

Для того, щоб реалізувати рецепт смаженого ковбасного сиру з яйцем, потрібні такі продукти:

  • сир ковбасний копчений 400 г;
  • борошно пшеничне 80 грам;
  • панірувальні сухарі 100 грам;
  • мак 50 грам;
  • яйце 2 штуки;
  • олія 2 ст. ложки;
  • сіль 1 чайна ложка.

важливо!

  • Варто поекспериментувати, беручи різні сорти сирів і додаючи до кляру різні спеції та приправи, щоб пробувати щоразу новий смак страви.

Сир потрібно нарізати кружальцями завтовшки 1 см.

Для панірування в мисці змішуємо мак із сухарями.

В іншій мисці збиваємо яйця із сіллю.

Далі на сильному вогні потрібно розжарити олію в сковороді і, добре вмочивши скибочки сиру в борошні, потім в яйцях і на завершення в паніровці, посмажити з кожного боку по 2-4 хвилини, поки не утвориться рум'яна скоринка.

До скибочок смаженого в клярі сиру варто додати салат зі свіжих овочів і зеленого хрусткого салату.

Читайте також:

Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею

Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню

Цю закуску розмітають за лічені хвилини: рецепт картопляних паличок із сиром

Дайте мені відразу дві добавки: рецепт єврейської закуски з оселедцем "Квіточки тітки Сари"