Продукти
Тесто слоёное бездрожжевое - 500 г
Фарш м'ясний (у мене курячий) – 400 г
Помідор – 170 г (1 шт.)
Огірки мариновані – 80 г (2-3 шт.)
Цибуля ріпчаста - 100 г (1 шт.)
Сир плавлений тостовий - 130 г (10 пластин)
Кетчуп - 3 ст. ложки
Гірчиця французька – 1 ст. ложка
Олія - ​​1 ст. ложка
Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Перець чорний мелений - 1 щіпка (за смаком)

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо фарш, розбиваючи грудочки лопаткою, 5-6 хвилин.

До фаршу додаємо сіль та перець.
Перемішуємо.
Даємо фаршу охолонути.

Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями.

Огірки нарізаємо тонкими кружальцями.

Помідори також нарізаємо тонкими кружальцями.

Половину тіста розгортаємо в прямокутник за розміром листа.

Деко застилаємо папером для випічки і переносимо туди тісто.
Викладаємо на тісто кетчуп та гірчицю.

Змішуючи, розподіляємо кетчуп із гірчицею по всьому тесту. Краї залишаємо не змащеними.

На шар кетчупу з гірчицею викладаємо фарш.

Фарш накриваємо пластинами сиру.

На сир викладаємо цибулю.

Зверху – огірки.

Поверх огірків – помідори.

Розкочуємо другий пласт тіста і накриваємо начинку. Краї тіста защипуємо.
Відправляємо лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо пиріг 30-35 хвилин.

Рум'яний пиріг трохи остудити.

Закритий листковий пиріг "Чизбургер" з фаршем, сиром, помідорами та маринованими огірками подається гарячим, теплим або холодним - смачно у будь-якому вигляді.

Читайте також:

За старих часів його називали "огірчанка": рецепт супу з квашених огірків та кукурудзяної крупи

Чоловік завжди буде в захваті: стара гуцулка поділилася рецептом курячих ніжок у гарбузі

Так готували в панських будинках: старовинний рецепт голубців із м'ясом та домашньою локшиною. Це щось