Продукти (на 3 порції) | ||
Крабові палички – 200 г | ||
Сир твердий - 80 г | ||
Сметана (жирністю 15%) – 100 г | ||
Яйце - 1 шт. (велике або 2 маленькі) | ||
Борошно - 40 г | ||
Олія (для смаження) - 60 мл | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком |
Крабові палички очистіть від пакувальної плівки і наріжте дрібними шматочками (спершу розріжте кожну паличку вздовж кілька смужок, а потім – поперек).
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТвердий сир натріть на дрібній тертці.
Крабові палички та сир з'єднайте в одній мисці.
Сюди вбийте яйце, додайте сметану, всипте борошно, сіль і чорний мелений перець.
У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть в нього крабово-сирне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку суміші з гіркою для одного оладки.
Смажте крабово-сирні оладки на вогні вище середнього з кожного боку по 2 хвилини до рум'яної скоринки.
Перекладіть обсмажені оладки на тарілку.
Так само посмажте всі оладки. Загалом у мене вийшло 10 штук.
Оладки з крабових паличок та сиру готові.
За бажання прикрасьте оладки свіжою зеленню і подавайте до столу.
Читайте також:
Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками